Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Miliardár Babiš (59) prehovoril o záveti: Komu pripadne miliarda a pol?!

Andrej Babiš s manželkou Monikou
Andrej Babiš s manželkou Monikou (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Andrej Babiš má viac peňazí, ako si väčšina z nás dokáže predstaviť. Slovák, ktorý má české občianstvo, je známy workoholik, ktorý má vždy vo veciach poriadok. Očakávalo by sa preto, že má poriešené aj také záležitosti, ako je spísanie závete. Komu by teda po jeho smrti pripadol všetok jeho majetok?

Uplynulú sobotu sa v pražskej Štátnej opere konalo udeľovanie hudobných cien Slávik. Nechýbali na nich mnohé osobnosti z oblasti kultúry aj politiky. Reportéra portálu ahaonline.cz zaujímalo, či už majú spísanú poslednú vôľu.
 
Medzi inými sa na túto citlivú záležitosť pýtal aj druhého najbohatšieho českého občana, Andreja Babiša. Hoci by sa od takého detailistu, akým majiteľ agrochemického holdingu Agrofert je, dalo očakávať, že má všetky veci ohľadom jeho financií na poriadku, nie je to celkom tak. Priznal totiž, že testament ešte napísaný nemá.
 
"Zatiaľ som nad ňou len premýšľal. V mojom prípade to bude komplikované. Hovorí sa, že robiť biznis s rodinou a kamarátmi je komplikované. Svoje miesto v nej ale bude určite mať aj nadácia," prezradil človek, ktorého majetok je odhadovaný na dve miliardy dolárov (1,47 miliardy eur).
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu