Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Muž sa hral na benzínke so zapaľovačom: Manželka vzbĺkla ako fakľa!

Kde mal ten chlap rozum?
Kde mal ten chlap rozum? (Zdroj: YouTube)

GEORGIA - Nerozvážnosť Američana Austina Dawkinsa (37) spôsobila jeho žene Jessice rozsiahle zranenia. Mužovi zrejme nikto nevysvetlil, že zákazy narábania s otvoreným ohňom na čerpacích staniciach majú svoje opodstatnenie, a tak jednoducho pri nádrži svojho auta použil zapaľovač. Následky sú otrasné, čo dosvedčujú aj zábery z bezpečnostnej kamery.

Dvojica sa na videu pokojne baví pri odstavenom vozidle, keď zrazu Dawkins vytiahne zapaľovač a šťukne ním rovno pred nádržou, pri ktorej stojí jeho manželka. Čerpacia stanica v Clarkesville sa v okamihu stane miestom drámy, keď rozsiahle plamene najskôr zachvátia auto a potom preskočia aj na bežiacu ženu.

Podľa portálu mirror.co.uk Jessica utrpela popáleniny druhého a tretieho stupňa a jej manželovi hrozí teraz pokuta a pobyt za mrežami. Tie by mohol dostať za všeobecné ohrozenie, hoci 1000 dolárov a rok vo väzení nie je ešte tak veľa.

Jeho manželke to zdravie nevráti, a ktovie, či sa v dohľadnej dobe nestane z Dawkinsa rozvedený muž. Jessica by mala plné právo sa totiž naňho riadne hnevať a nechcieť ho už nikdy viac v živote vidieť.

Podpálil svoju ženu

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu