Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Gynekológ fotil obnažené pacientky: 36 tisíc záberov svojej dcéry, tehotných a iných!

Joachim na súde Zobraziť galériu (3)
Joachim na súde (Zdroj: bild.de)

MANNHEIM - Celým Nemeckom otriasa škandál, v ktorého centre sa ocitol päťdesiatosemročný gynekológ. Priznal sa totiž k tomu, že tri roky fotografoval svoje pacientky a zo zozbieraných záberov si potom vytvoril poriadne veľký archív.

Joachim K. mal otvorenú ambulanciu v meste Schifferstadt. Jeho rukami počas dlhých rokov praxe prešli tisícky žien. Na niektoré z nich si chcel uchovať pamiatku, a tak si v období od mája 2008 do augusta 2011 fotil ich intímne partie. Dohromady išlo až o takmer 1500 pacientok.

Oplzlého doktora udali zdravotné sestry, ktoré pre neho pracovali. Všimli si totiž, že vždy po tom, ako do ordinácie vstúpila žena, otvoril zásuvku a vzápätí ju zavrel. Raz v nej našli digitálnu kameru so zábermi pohlavných orgánov.

Polícia u muža neskôr našla použitú spodnú bielizeň a viac ako 36 000 fotografií a 62 videí pacientok ležiacich na gynekologickom kresle. Medzi nimi nechýbala jeho vlastná dcéra či tehotné ženy a aj jedna, ktorá mimovoľne potratila.

Jessica (14) a jej matka Beate (47) boli tiež zneužité
Zobraziť galériu (3)
Jessica (14) a jej matka Beate (47) boli tiež zneužité  (Zdroj: bild.de)

Poškodené ženy podali na Joachima podali hromadnú žalobu. Minulý týždeň sa vo veci konalo súdne pojednávanie, kde bol muž obvinený zo sexuálneho obťažovania a hrubého narušenia súkromia.

Dve z obetí už vypovedali na súde
Zobraziť galériu (3)
Dve z obetí už vypovedali na súde  (Zdroj: bild.de)

Joachim na súde tvrdil, že nechcel nikomu ublížiť, a že ho ku všetkému viedla jeho temná stránka, píše denník Bild. "Hanbím sa," povedal. Obvinenému hrozí ročné väzenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu