Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor v thajskej zoo: Študentka (19) hladkala tigra, dokaličil ju!

Isabella tesne predtým, ako sa do nej zahryzol tiger Zobraziť galériu (3)
Isabella tesne predtým, ako sa do nej zahryzol tiger (Zdroj: featureworld.co.uk)

LONDÝN - Devätnásťročná britská študentka si v júli užívala dovolenku svojich snov v Thajsku, kam sa vybrala v spoločnosti svojej sestry a kamarátky. Jedného dňa sa vybrali do zoo, ktoré návštevníkom ako jedno z mála miest na svete umožňuje pritúliť sa k zvieratám. Práve tam takmer došlo k tragédii.

Isabelle Brennanová sa výletu do populárnej ázijskej destinácie nevedela dočkať. Dopočula sa o tom, že v zoologickej záhrade Tiger Temple sanctuary na západe Thajska si môžu ľudia pohladiť šelmy počas spánku.

Hoci sa poslucháčka humanitných vied na University College London spočiatku bála, pracovníci zariadenia ju ubezpečili, že jej nič nehrozí, a že zvieratá sú krotké. Dievčina teda odhodila obavy a jedného z tigrov začala hladkať. Tomu sa však zrejme niečo znepáčilo, pretože sa jej zhruba po minúte zahryzol do nohy.

Horor v thajskej zoo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: featureworld.co.uk)

"Svoje čeľuste ponoril do môjho stehna a ja som ucítila príšernú bolesť. Všade okolo mňa bola krv. Ďalej si už na nič nepamätám," povedala Isabelle denníku Daily Mail. Okamžite medzi ňu a tigra skočili zamestnanci, aby zabránili ďalšiemu útoku. Zranenú turistku potom previezli do najbližšej nemocnice, kde jej lekári zošili ranu. Jazva jej ostane do konca života.

Horor v thajskej zoo:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: featureworld.co.uk)

Isabelle strávila zvyšok dovolenky na nemocničnom lôžku. Hrozilo totiž, že dostane infekciu. Na nohy sa prvýkrát postavila až po niekoľkých týždňoch a ako priznala, ešte aj dva mesiace po útoku má problémy s chodením.

"Mala som veľké šťastie. Mohla som prísť o nohu alebo nebodaj aj o život. Chcela by som varovať ľudí, ktorí sa do chystajú do prírodnej rezervácie Tiger Temple, aby boli opatrní. Zvieratá síce vyzerajú byť na prvý pohľad krotké, ale vidíte, čo sa stalo mne," dodala Angličanka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu