Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kamil zošalel z drastickej diéty: Krásnu manželku pred dcérkou strelil do hlavy!

Šárka chcela od Kamila odísť Zobraziť galériu (2)
Šárka chcela od Kamila odísť (Zdroj: FB)

OSTRAVA – Nedostatok jedla ho zmenil na šialeného vraha. Majiteľ ostravskej realitnej kancelárie Kamil L. (38), úspešný podnikateľ, držal tak prísnu diétu, že sa z nej pomiatol a na vlastnú manželku Šárku (38) namieril zbraň. Pred očami dcérky Laury (15) jej strelil do hlavy a potom pištoľ obrátil aj proti sebe.

Drastickú diétu Kamil držal dlhodobo a postupne v ňom prehlbovala sklony k žiarlivosti na krásnu manželku Šárku. Z vyhladovaného muža sa stával agresívny žiarlivec, a keď mu žena začiatkom augusta povedala, že to s ním už ďalej nevydrží, rozhodol sa pre rázny krok.

 

Kamil na krásnu manželku chorobne žiarlil.
Zobraziť galériu (2)
Kamil na krásnu manželku chorobne žiarlil.  (Zdroj: FB)

 

Vzal do ruky zbraň a blondínku Šárku pred očami ich spoločnej dcérky Laury strelil do hlavy. Keď si uvedomil, čo spáchal hlaveň si priložil pod bradu a vystrelil. Šárka útok žiarlivého manžela akoby zázrakom prežila len s ľahkými zraneniami a z nemocnice sa už mohla vrátiť späť k dcérke Laure.

Kamil pokus o samovraždu s veľkou snahou lekárov prežil tiež, no domov sa tak skoro, ak vôbec, nevráti. Čaká ho totiž náročná operácia a po nej súd. „Bude mať novú tvár. A čaká ho súd za pokus o vraždu,“ povedal českému denníku Blesk policajný zdroj. Prípad prevezmú aj znalci, ktorí budú okrem iného zrejme zisťovať aj to, či bol Kamil v čase útoku pri zmysloch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu