Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hrôzostrašná nehoda na diaľnici: Mladíkovi na Mercedese vbehla Lada, let vzduchom a smrť!

Nehoda v Rusku
Nehoda v Rusku (Zdroj: lifenews.ru)

MOSKVA – Na diaľnici pri Moskve sa odohrala v pondelok strašidelná nehoda. Jeden z vodičov zachytil na kamere, ako sa do protismeru vyrútil vodič Lady. Zachytil Mercedes triedy G, ktorý následne po lete vzduchom zrámoval šesť ďalších vozidiel. Bilancia tragédie, dvaja mŕtvi.

K nehode došlo okolo pol deviatej večer pri obci Krasnogorsk. Vodič Lady stratil kontrolu nad svojím vozidlom a prešiel do protismeru. Následne vpálil do Mercedesu G, ktorý riadil dvadsaťšesťročný vodič. Ten po náraze do vodiacich kolajníc vyletel do výšky dvoch metrov a vzápätí narazil do protiidúcich áut Opel Vectra", "KIA sadni", "Honda Civic", "Chrysler" a "Mitsubishi". Mladík v mercedese zahynul na mieste nehody, podobne ako 33-ročná vodička oproti idúceho Chrysleru. Tri ďalšie osoby previezli s ťažkými zraneniami do nemocnice. Vodič mercedesu pracoval ako štátny zamestnanec na magistráte hlavného mesta.

Na videu, ktoré dnes zverejnil portál lifenews.ru, vidieť posledné chvíle života mladého vodiča mercedesu, ktorý sa nič netušiac rúti vo vysokej rýchlosti v ľavom pruhu a predbieha ostatných.

Nehoda v Rusku

 

Nehoda v Rusku2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu