Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vodič kaskadér (71) sa chcel v plnej premávke otočiť cez dve plné čiary: Takto to dopadlo!

Dopravná nehoda pri Avione Zobraziť galériu (4)
Dopravná nehoda pri Avione

BRATISLAVA – Niektorí vodiči sú naozaj nevyspytateľní. Jeden z nich pri nákupnom centre Avion dnes popoludní stočil volant cez dve plné čiary. Za ním idúca vodička audiny nepredpokladala náhlu zmenu smeru jazdy a do fabie zozadu narazila.

Vaše tipy

Kuriózna dopravná nehoda sa stala pred vjazdom na diaľnicu v Bratislave pri obchodnom centre Avion. Vodič modrej fabie sa rozhodol otočiť cez všetky pruhy a cez dve plné čiary. Pri otáčaní doňho vrazila vodička audiny. Tá nestihla ubrzdiť a reagovať tak na náhlu zmenu smeru jazdy vodiča fabie, ktorý bol pred ňou a snažil sa z odstavného pruhu otočiť cez dva pruhy do protismeru.

Dopravná nehoda pri Avione
Zobraziť galériu (4)

Modrá fabia skončila prevrátená na streche. Vodič fabie (71) ostal po havárii vo vraku zakliesnený a museli ho vyslobodzovať hasiči. Podľa informácií, ktoré nám poskytol hovorca záchranárov Boris Chmel. "Muž bol prevezený do ružinovskej nemocnice," povedal. Išlo však len o ľahké zranenia.

Podľa polície došlo k  incidentu o 15 hodine.  "Pri dopravnej nehode prišlo k zraneniu 71-ročného vodiča vozidla Škoda Fabia a jeho 70-ročnej spolujazdkyne, ktorí boli prevezení na lekárske ošetrenie do nemocnice. Dychové skúšky u vodičov mali negatívny výsledok. Materiálne škoda, ktorá na vozidlách vznikla, bola predbežne vyčíslená na 8.000,- €. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody budú predmetom ďalšieho šetrenia," uviedla pre Topky bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu