Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čo skrýva otec a manžel mŕtvych Češiek (†36, 8): Tajomná Petrova rodina a mlčanie polície!

Vyzývavá Monika a Peter Zobraziť galériu (4)
Vyzývavá Monika a Peter (Zdroj: internet)

KÁHIRA/PRAHA - Čo spôsobilo smrť Češiek Moniky a Klárky v egyptskej Hurghade stále zostáva zahalené rúškom tajomstva. Rovnako aj bližšie informácie o rodine manžela a otca Petra, ktorý sa trápi v letovisku na brehu Červeného mora a ani napriek tomu, že mu vrátili pas, sa kvôli vyšetrovaniu nemôže vrátiť späť do vlasti. Nebol tak ani na pohrebe svojej ženy a dcérky v Karvinej.

Pozostalí pri pohrebe nechali na niekoľko hodín úplne uzavrieť cintorín a pri vchode stáli agenti bezpečnostnej služby, ktorí nepustili do areálu nikoho, koho si rodina nepriala. Mali navyše roztiahnuté obrie dáždniky, aby nebolo vidieť, čo sa za plotom deje. Informoval portál tn.cz.

Čo skrýva otec a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: tn.cz)

"Čo je to za rodinu, ktorá si toto môže dovoliť? Musia mať asi dlhé prsty a veľa peňazí. Ja som chcela zapáliť sviečku na hrobe manžela a mala som smolu," rozčuľovala sa staršia pani z Karvinej.

Pohreb podľa tn.cz organizovala sestra Petra Kramného Lenka. Tej poslal Peter z Egypta plnú moc, aby ho zastupovala v Česku vo všetkých úradných záležitostiach vrátane policajného vyšetrovania. Vo štvrtok napríklad asistovala polícii pri domovej prehliadke.

Čo skrýva otec a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Kto sú ale Petrovi ďalší príbuzní, je veľmi ťažké zistiť. "S Petrom som pracoval dlhú dobu. O všetkom hovoril veľmi rád, ale nikdy sa nezmieňoval o príbuzných alebo o rodičoch," povedal jeho bývalý kolega zo stavebnej firmy.

Na informácie je skúpa aj česká polícia. Tlačová hovorkyňa prisľúbila, že výsledky pitvy budú v najbližších dňoch, ale zatiaľ sa tak nestalo. "Moravskosliezski kriminalisti vykonávajú úkony trestného konania. K prípadu zatiaľ nebudeme podávať bližšie informácie," uviedla Gabriela Holčáková.

Čo skrýva otec a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu