Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ukrutná smola: Na muža (†45) v spánku padla krava, zomrel!

Na Joaa padla krava cez strechu Zobraziť galériu (3)
Na Joaa padla krava cez strechu (Zdroj: noticias.r7.com)

CARATINGA - Tak tomu sa hovorí byť v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Brazílčan Joao Maria de Souza práve spal, keď na neho z "neba" spadla krava a spôsobila mu vážne zranenia. Tým neskôr, zrejme aj kvôli nedostatočnej starostlivosti lekárov, v nemocnici podľahol.

Aká je pravdepodobnosť, že na vás v spánku spadne zviera? Veľmi veľmi malá, no bohužiaľ v prípade štyridsaťpäťročného Joaa Maria de Souzy z mesta Caratinga na juhovýchode Brazílie sa tak naozaj stalo.

Nedávno z neďalekej pastviny ušla viac ako tonu vážiaca krava a namierila si to rovno k domu Souzovcov, ktorý stojí hneď pod kopcom a z jednej strany je k nemu dokonca akoby pristavaný. Zviera tak poľahky vyšlo na jeho plechovú strechu, ktorá sa však pod ťarchou zrútila a krava padla z výšky takmer 2,5 metra rovno na spiaceho muža.

Ukrutná smola: Na muža
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: noticias.r7.com)

Joao utrpel viacnásobné zranenie hrudníka a brušnej dutiny, zlomeninu nohy a vnútorné krvácanie. Sanitka ho previezla do nemocnice, kde niekoľko hodín čakal na vyšetrenie. Lekári si totiž mysleli, že má len zranenú nohu a s prehliadkou sa príliš neponáhľali. Konať začali až vtedy, keď si všimli, že pacient močí krv. To už ale bolo neskoro, Mario zomrel v náručí matky. Pitva ukázala, že príčinou smrti bolo akútne krvácanie a torako-abdominálna trauma, píše Daily Mirror.

Rodina zosnulého zo všetkého viní zdravotníkov, ktorí sa mu dostatočne nevenovali. "Padajúca krava je asi tá posledná možnosť, ako by ste si mysleli, že zomriete. Lenže podľa mňa Joaa nezabila ona, ale lekári, ktorí ho celú večnosť nechali čakať na vyšetrenie," povedal Souzov švagor. Prípad už rieši miestna polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu