Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nočná mora všetkých rodičov: VIDEO, ako šofér zrazí deti!

(Zdroj: liveleak)

MOSKVA - Video urobené z kamery na palubnej doske ukazuje drsnú zrážku vozidla s dvomi malými deťmi, ktoré pod kolesá auta nechtiac odprevadila ich vlastná matka. Je na ňom vidieť, ako sa po zrážke odrazili od kapoty a pristáli uprostred cesty. Našťastie podľa medializovaných správ utrpeli iba drobné zranenia ako škrabance a modriny. Tento moment si však určite zapamätajú na celý život.

Dráma, ktorá sa odohrala minulý mesiac v Rusku, začína pohľadom z auta, ktorého vodič ide pravdepodbne v protismere, keďže všetky ostatné vozidlá sú otočené naopak. Tomu by mohla nasvedčovať aj istota ženy, ktorá sa pred vstupom na vozovku vôbec nepozrela na ľavú stranu a smelo vykročila aj so svojimi dvomi ratolesťami spoza zaparkovaného auta.

Keď sa k nim zrazu vozidlo priblížilo, nemala už dosť času zareagovať, aby dcérku a synčeka uchránila pred názorom. Po tom, ako vykríkla hrôzou, auto idúce rýchlosťou 29 km/h, zrazilo obe deti a matku odstrčilo na stranu.

Kamera následne zachytila, ako dvojica letí vzduchom a šmýka sa po ceste, kým nezostane otrasená ležať na zemi. Našťastie sa po chvíľke obe deti postavia na nohy a ustarostená matka im pribehne na pomoc.

Šokovaná trojica zostáva stáť na ceste, zatiaľ čo k nej podídu ďalší svedkovia. Podľa záberov to vyzerá, že mladší chlapec je na tom horšie ako jeho sestra. K vážnym zraneniam však nedošlo.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Vodič zrazil deti

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu