Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Neskutočný masaker: Muž (56) šiel 50 km s motorovou pílou v bruchu!

Gregorio Steinmedc
Gregorio Steinmedc (Zdroj: everyjoe.com)

RIO DE JANEIRO - "Masaker motorovou pílou" prežil Brazílčan (56), ktorý s týmto pracovným nástrojom v bruchu prekonal 50 kilometrov do nemocnice, kde mu pílu vyoperovali. Nešlo však o žiadne prepadnutie, zranenie si spôsobil sám vlastnou nešikovnosťou. Informovala o tom dnes agentúra AFP, podľa ktorej sa tento neuveriteľný prípad stal na juhu Brazílie.

Gregorio Steinmedc sa v pondelok dal doma do rezania guľatiny, nič zlého netušiac. Išlo mu to vraj celkom od ruky, kým sa mu motorová píla vyšmykla a zarezala do brucha. Pretože je to dosť tvrdý chlapík, chcel záležitosť vyriešiť tým, že požiadal manželku, aby mu motorového votrelca z brucha jednoducho vytiahla.

Manželka ho ale "poslala kade ľahšie" a hneď potom do miestneho zdravotníckeho zariadenia. Tam mu síce poskytli prvú pomoc, lenže na operáciu musel ísť záchrankou do mesta Santa Rosa, vzdialeného asi 50 kilometrov. S pílou v tele tak strávil minimálne dve hodiny, ale ničoho sa nebál. "Niečo vydržím, nemal som strach zo smrti," vyhlásil vraj Steinmedc, ktorý sa už cíti dobre.

Avšak podľa chirurga Maurícia Romana, ktorý ho operoval, mal Steinmedc namále. "Keby sa píla počas transportu pacienta do nemocnice dostala von, mohol vykrvácať," povedal. Zákrok trval dve a pol hodiny. Doktor spresnil, že sa píla zarezala desať centimetrov do mäsa, našťastie ale nezasiahla žiaden životne dôležitý orgán.

Aj keď sa Steinmedc tvári, že je chlapík, ktorý sa ničoho nebojí, na motorovú pílu už nesiahne. "Je to príliš nebezpečné," uznáva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu