Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievča (14) znásilňovalo 20 mužov, teraz je tehotné s priateľom (15)!

Najvyšší trest za znásilnenie dievčaťa dostal Eric McGowen. V roku 2012 ho odsúdili na 99 rokov za mrežami.
Najvyšší trest za znásilnenie dievčaťa dostal Eric McGowen. V roku 2012 ho odsúdili na 99 rokov za mrežami. (Zdroj: polícia, KHOU-TV )

CLEVELAND - Dvadsať chlapcov a mužov tri mesiace znásilňovalo vtedy iba 11-ročné dievča v jednom z domov v americkom Clevelende. Za tento ohavný čin väčšinu obvinili a skončili vo väzení. Osud dievčaťa však nie je o nič ružovejší. Dnes má 14 rokov a je v 7. mesiaci tehotenstva so svojím rovnako maloletým priateľom.

Dievča po otrasnom zážitku strávilo nejaký čas v pestúnskej starostlivosti, ale v auguste minulého roka sa presťahovalo späť do Houstonu k svojej matke, bratom a sestrám. V decembri sa rodine priznalo, že je tehotné, čím matku vôbec nepotešilo. "Keď prišla s tehotenským testom, bola som naštvaná a kričala som na ňu: "Choď odo mňa preč"," prezradila sklamaná žena.

Dievča, ktorého meno zostáva tajomstvom, bolo vraj veľmi nervózne, pretože otcom dieťaťa ja iba 15-ročný chlapec. Niektorí ľudia sa tiež čudovali, že tínedžerka, ktorá prežila brutálne znásilňovanie, sa uchýli k niečomu takému. "Myslím si, že je normálne, že dievčatá, ktorým sa stane niečo takéto, sa snažia nájsť útechu u niekoho iného, rovnako ako chcú cítiť, že sú milované," prezradila svoj názor matka.

Priateľovi dievčaťa nehrozí žiadne obvinenie, pretože podľa zákonov Texasu, ak dvaja maloletí majú konsenzuálny sex, nie je to považované za pohlavné zneužitie. Ani to však nebráni okoliu v tom, aby si na rodinu ukazovalo prstom a mladá obeť si najviac zo všetkého želá, aby prestala byť v centre záujmu verejnosti. Informoval portál khou.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu