Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororová rozlúčka so slobodou: Krásna Bethany je mŕtva, nevesta bojuje o život!

Život krásnej Bethany vyhasol v minibuse Zobraziť galériu (3)
Život krásnej Bethany vyhasol v minibuse (Zdroj: Youtube, FB)

LONDÝN - Jedna mŕtva a 8 v kritickom stave. To je bilancia včerajšej hrozivej zrážky na britskej diaľnici M62 v smere na Liverpool, pri ktorej sa dostal do kolízie kamión s minibusom plným mladých žien smerujúcich na rozlúčku so slobodou. Fatálnu nehodu neprežila len 18-ročná Bethany Jones a budúca nevesta Stefanie Firth (24) v týchto chvíľach bojuje o život v nemocnici. Ďalších sedem kamarátok je v kritickom stave.

Ako vyplýva z informácií BBC s odvolaním sa na policajné zdroje, išlo o jednu z najvážnejších dopravných nehôd v ostrovnej krajine v uplynulých rokoch. Mikrobus, v ktorom smerovala skupinka mladých žien na dámsku rozlúčku so slobodou zo South Elmsallu v okolí Wakefieldu do Liverpoolu, sa zrazil s kamiónom prepravujúcim mrazené potraviny, ktorého vodiča polícia na mieste nešťastia zadržala. Údajne jazdil nebezpečne a polícia ho podozrieva z usmrtenia.

Minibus sa po hrozivej zrážke prevrátil na bok a záchranári spolu s hasičmi z neho museli vyslobodzovať viacero uväznených zranených, ktorých šesť záchranárskych vrtuľníkov prepravilo do nemocníc v okolí, vrátane zariadení v Leedsi a Middlesborough. 

O život pri hrozivej zrážke prišla krásna Bethany Jones, ktorá nastúpila na prvý ročník univerzity a chcela byť zdravotnou sestrou. "Bola neuveriteľné talentovaná speváčka, herečka aj tanečnica. Bola krásna a na každého sa usmievala. Bude mi chýbať," povedal o Beth priateľ zo školy.

Bethany Jones
Zobraziť galériu (3)
Bethany Jones  (Zdroj: FB)

Budúca nevesta Stefanie Firth zo Soth Elmsall utrpela pri zrážke ťažké zranenia a bojuje o život na jednotke intenzívnej starostlivosti. Údajne utrpela poranienie miechy. Dievčina sa má vydávať o pár týždňov a na víkend s kamarátkami v Liverpoole sa nesmierne tešila. "Stef sa tak veľmi tešila na rozlúčku so slobodou," prezradil o neveste sused. Ostatné dievčatá skončili taktiež v nemocnici, jedna má údajne zlomenú nohu, no ďalších sedem má byť vo vážnom stave. Presné okolnosti obrovského nešťastia polícia prešetruje.

VIDEO z miesta hrozivej nehody na diaľnici M62

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu