Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Dvojnásobná tragédia: Žene zomrel syn (†1), o päť dní aj manžel (†33)

Rhian prišla o partnera aj synčeka Zobraziť galériu (2)
Rhian prišla o partnera aj synčeka (Zdroj: thisissouthwales.co.uk)

MISKIN - Dvojnásobnú tragédiu prežila tridsaťpäťročná žena z Veľkej Británie. V priebehu jedného týždňa totiž prišla o syna aj o manžela. Keďže má ale ešte ďalšie dve deti, nevzdala to a snaží sa nájsť sily na to, aby nezanevrela na život.

Hrozná strata poznačila Rhian Burkeovú ešte minulý rok, nespamätá sa z nej ale zrejme nikdy. Prvá rana prišla vtedy, keď jej ročný synček George dostal záchvat. "Nakŕmila som ho a potom sa hral na zemi. Po chvíli sa prevrátil na chrbát a prestal sa hýbať," spomína na smutné chvíle Walesanka.

Hoci chlapčeka privolaná záchranka okamžite previezla do nemocnice, lekári mu už pomôcť nedokázali. Smrť dieťaťa manželov absolútne zdrvila. Najmä Paula to zasiahlo až do takej miery, že s bolesťou nedokázal žiť a o päť dní neskôr skočil z mosta.

Dvojnásobná tragédia: Žene zomrel
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thisissouthwales.co.uk)

"Je to strašné, keď som sa to dozvedela, takmer som umrela. Jeden deň sme boli normálna rodina a druhý deň to bolo všetko preč," hovorí Rhian, ktorá po pohrebe šesť mesiacov nevyšla z domu, pretože bojovala so svojím žiaľom a pocitom obrovskej straty. Doma má však ešte ďalšie dve deti, tak pozbierala posledné sily a snaží sa žiť ďalej, napísal denník The Sun.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu