Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tragédia na rozlúčke so slobodou: Tínedžer (18) sa udusil v saune!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: socialeyesnyc.com)

PSKOV - Hroznou tragédiou sa skončila rozlúčka so slobodou v ruskom meste Pskov. Tú okrem ženícha absolvoval aj brat jeho vyvolenej. Bohužiaľ na nej prišiel o život. Dôležitú úlohu v tomto prípade zohrával, tak ako to už na podobných večierkoch býva, alkohol.

Všade na svete býva zvykom, že pre muža, ktorý sa chystá vstúpiť do manželského chomúta, jeho kamaráti usporiadajú oslavu. Tá sa častokrát zvrtne v bujarú zábavu, na ktorej tečie alkohol prúdom.

Tak tomu bolo aj na večierku, ktorý sa nedávno odohral v Rusku neďaleko hraníc s Estónskom. Večer pred svadbou tam zapíjal slobodu mladík, ktorého identitu nezverejnili. Na párty nechýbal ani jeho budúci švagor. Skupina rozkokošených Rusov sa rozhodla absolvovať parný kúpeľ, ktorý mal však pre neho tragickú dohru. Osemnásťročný mladík posilnený vodkou totiž v saune, v ktorej bol v inkriminovanom čase sám, odpadol. Po chvíli na neho spadol matrac a on sa zadusil.

Zdrvená žena svadbu okamžite zrušila. Prípad momentálne vyšetruje polícia, ktorá ho pravdepodobne uzavrie ako nešťastnú náhodu. Informácie priniesol portál Austrian Times.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu