Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stredoveká pomsta manželke: Slovák ju za neveru "oskalpoval" loveckým nožom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: ČTK)

OBERPULLENDORF – Chorobný žiarlivec ju pripravil o krásu! Kurióznym spôsobom, známym skôr z obdobia stredoveku, sa Slovák (49) žijúci v rakúskom Oberpullendorfe rozhodol v nedeľu potrestať nevernú manželku (44). Keď mu nechcela poskytnúť vzorku DNA, ktorú potreboval na testy otcovstva, rozhodol sa zadovážiť si ju sám a žene loveckým nožom ošklbal vlasy z hlavy.

Slovák mal podľa polície už dlhší čas silné tušenie, že ho manželka roky podvádza s iným mužom. Svoju polovičku dokonca upodozrieval z toho, že ich spoločnú dcéru splodila s niekým iným. Dokázať to chcel testami DNA, s ktorými však žena nesúhlasila. To ohrdnutého muža vytočilo do nepríčetnosti a vzorku manželkinej DNA sa rozhodol získať násilím.

V dome prerušil všetky telefónne káble, aby nemohla volať o pomoc a odtiahol ju do spálne. Tam ju pritlačil k zemi, vytiahol zastrihávač a chystal sa jej oholiť hlavu. Keď sa mu to nedarilo, vytiahol lovecký nôž, ktorým začal manželke po zväzkoch šklbať vlasy z hlavy.

Keď dcéra začula zo spálne hlasný krik, neváhala a zavolala políciu. Tej Slovák svoje vyčíňanie vysvetlil tým, že „manželku chcel ostrihaním vlasov potrestať tak, ako to robili naši predkovia v stredoveku“. S týmto chabým vysvetlením však u mužov zákona nepochodil a vykázali ho zo spoločnej domácnosti. Okrem toho čelí tiež podozreniu z nebezpečného vyhrážania a nátlaku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu