Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krutá smrť: Mŕtvy študent (22) ležal tri dni v posteli, spolubývajúci si nič nevšimli!

Vivek Ajit Shah
Vivek Ajit Shah (Zdroj: Daily Mail)

MANCHESTER - Britský vysokoškolák ležal tri dni mŕtvy vo svojej izbe bez toho, aby si jeho neprítomnosť všimli jeho spolubývajúci a išli ho skontrolovať. Keby sa boli o neho viac zaujímali, možno mohol ešte žiť.

Vivek Ajit Shah (22) študoval na metropolitnej univerzite v Manchestri strojárstvo a jeho priatelia ho považovali tak trochu za čudného patróna. Pravdepodobne sa rovnako javil aj jeho spolužiakom, ktorí nemali potrebu ani po troch dňoch zisťovať, čo sa s ním stalo. Jeho mŕtve telo našiel jeho kamarát Alex Faulkner až po tom, čo sa neobjavil na rodinnom stretnutí v Londýne a jeho príbuzní ho požiadali, aby ho zašiel navštíviť.

"Keď som otvoril dvere, Vivek ležal oblečený na posteli a veľa neho na podlahe stála bomba s plynom. Bol som v šoku, myslel som si, že je pravdepodobne mŕtvy, ale zavolal som sanitku pre prípad, že je stále nažive," uviedol Alex, ktorý sa s mladíkom poznal tri roky.

Podľa koronera Nigela Meadowsa spáchal Vivek samovraždu. Príčinou úmrtia boli zadusenie a inhalácia hélia. "Viem, že trpel neliečenou depresiou a som presvedčený, že mal v úmysle sa zabiť," znel jeho verdikt a dodal. "Ak by Vivek tušil, akú bolesť a žiaľ spôsobí svojej rodine, som si istý, že by svoj krok prehodnotil."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu