Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zomrel syn milionára "Pán Svaly" (18): Zabili ho tabletky na spaľovanie tuku!

Sarmad podcenil riziko tabletiek Zobraziť galériu (2)
Sarmad podcenil riziko tabletiek (Zdroj: musle-man.com)

EPSOM - Načo sú mu svaly, keď už nie je medzi živými. Osemnásťročný študent z Indie túžil po perfektnej postave s veľkými bicepsami, k čomu si často dopomáhal pilulkami na spaľovanie tuku. Tie ho však pred necelými dvoma týždňami zabili.

Sarmad bol synom indického milionára, ktorý ho poslal na univerzitu do Veľkej Británie. Bol posadnutý svojím telom a pre dosiahnutie jeho dokonalosti neváhal siahnuť po prípravku DNP, ktorý spaľuje telesný tuk. Tento nebezpečný prostriedok je medzi tamojšími študentami veľmi populárny a vedia o tom aj učitelia.

Zomrel syn milionára
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: musle-man.com)

Tínedžer, ktorého okolie prezývalo "Pán Svaly", sa pred smrťou nesťažoval na žiadne zdravotné problémy. 13. februára nadránom však vo svojej internátnej izbe nečakane skolaboval. Po prevoze do nemocnice sa ho lekári všemožne snažili zachrániť, ale bezúspešne. Sarmad o pár hodín neskôr zomrel.

"Nebol ten typ, ktorý by si niečo také dával do tela. Na tých tabletkách by malo byť napísané nejaké upozornenie, že sú nebezpečné," povedal kamarát nebohého mladíka denníku The Sun.

Alladin nie je prvou obeťou tabletiek na podporu svalstva. Začiatkom roka zomrel mladý Rus Sergej po tom, ako si do svalov pichol dvojitú dávku steroidov. V dôsledku toho mu zlyhalo srdce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu