Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zabili ho steroidy: Dmitrij (†20) si pichol dvojitú dávku a zomrel!

Dmitrijovi sa páčilo, keď ho obdivovali ženy Zobraziť galériu (2)
Dmitrijovi sa páčilo, keď ho obdivovali ženy (Zdroj: lifenews.ru)

ROSTOV - Odjakživa túžil po dokonalom tele a neváhal pre to urobiť všetko. Dmitrij dokonca kvôli tomu siahal po zakázaných prostriedkoch. A to sa mu stalo osudným. Za veľmi krátky čas pribral trinásť kilogramov a jeho srdce takú obrovskú záťaž neunieslo.

Dvadsaťročný Dmitrij R. z ruského regiónu Rostov chcel byť už odmalička ako Arnold Schwarzenegger. Všetok svoj voľný čas preto trávil posilňovaním. Okrem toho si vypomáhal steroidami, ktoré kupoval cez internet, alebo si ich nosil priamo z Ameriky. Aby bol ich účinok čo najrýchlejší, vpichoval si ich priamo do svalov.

Zabili ho steroidy: Dmitrij
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: lifenews.ru)

Mladý námorník bol svojou postavou doslova posadnutý. Posilňovací stroj a podporné prípravky na rast svalov mal dokonca aj vo svojej kajute. "Spolu s jeho dievčaťom sme ho prehovárali, nech s tým skoncuje, ale nedal si povedať. Robilo mu dobre, keď na neho obdivne hľadeli iné ženy," povedala skormútená matka Oksana portálu Lifenews.ru. 

Jej syn vďaka steroidom za posledné dva mesiace pribral 13 kg. Takýto rapídny prírastok svalovej hmoty ho nakoniec zabil. Krátko pred smrťou si totiž vpichol dvojitú dávku, dôsledkom čoho mu zlyhalo srdce. Našli ho so striekačkou v ruke a s viditeľným čerstvým vpichom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu