Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Veríte, že je to ten istý človek? Pozrite, čo z blondínky spravilo totálnu trosku

Toto je naozaj ten istý človek Zobraziť galériu (3)
Toto je naozaj ten istý človek (Zdroj: boxden.com)

AUSTIN - Bola úspešnou kulturistkou, ktorej raketový nástup do profesionálneho športu jej mohli mnohí závidieť. Lenže Denise začala plávať vo veľmi nebezpečných vodách. Napchávala sa steroidmi, ktoré z nej po rokoch urobili totálnu trosku. Ženu v súčasnosti nepripomína ani náhodou.

Kariéra Denise Rutkowski nebola dlhá, no i počas pomerne krátkeho obdobia sa jej podarilo dosiahnuť značné úspechy. V roku 1993 napríklad skončila druhá na prestížnej súťaži Ms Olympia. K tomuto úspechu jej značne dopomohlo aj užívanie steroidov, ktoré podnecujú rast svalovej hmoty.

1993
Zobraziť galériu (3)
1993  (Zdroj: boxden.com)

Krátko nato však blondínka s kulturistikou skončila. V roku 1994 sa vrátila domov do Texasu a začala navštevovať Calvary Cathedral International Bible College. Neskôr cestovala po krajine, aby na rôznych náboženských podujatiach sama šírila slovo Božie.

Ani viera ale Denise nepomohla vydať sa na tú správnu cestu. V roku 2012 a 2013 bola totiž opakovanie zatknutá za viacero priestupkov. Na policajných fotografiách vidno, ako sa za tie roky zmenila. Steroidy a drogy z nej urobili chodiacu katastrofu a dokonca jej začala rásť brada.

2012
Zobraziť galériu (3)
2012  (Zdroj: boxden.com)

Pri pohľade na škaredého "muža" by len ťažko niekto uveril, že to kedysi bola celkom pohľadná blondínka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu