Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pedofil (43), ktorý zneužil aj bábätko: Kedysi chránil českého premiéra!

Paroubka v roku 2009 chránil pedofil
Paroubka v roku 2009 chránil pedofil

PRAHA - Bývalý český elitný vojak, ktorý sa čoskoro postaví pred súd pre údajné zneužívanie detí, kedysi chránil politické špičky. Okrem iných si získal dôveru expremiéra Jiřího Paroubka i hajtmana Juhomoravského kraja Michala Hašeka.

Štyridsaťtriročný Viktor Š. sa podľa informácií denníka Blesk v minulosti pohyboval v tesnej blízkosti českých vrcholových politikov. V roku 2009 chránil počas predvolebnej kampane predsedu strany ČSSD. Tá vyvrcholila koncom mája, keď na Paroubka začal rozvášnený dav hádzať vajíčka. Okrem neho bol vojnový veterán členom ochranky aj iných viac či menej známych politických predstaviteľov.

Viktor Š. je podozrivý z toho, že sexuálne zneužil takmer dvadsať malých detí vrátane jedenapolročného batoľaťa. Svoje obete hľadal na internete prostredníctvom ich matiek, ktorým za ne núkal peniaze vo výške od niekoľko sto až po 70 tisíc českých korún .

Nehanebník navyše doma skrýval fotografie a videá pornografického charakteru, na ktorých boli zachytené deti vo veku od 4 do 15 rokov. Tie potom posielal ďalším pedofilom. Obvinený počas vypočúvania tvrdil, že k žiadnym zvrhlostiam nedošlo. Svojím konaním chcel vraj sám odhaliť nelegálny obchod s deťmi. Ak ho súd uzná vinným, hrozí mu trest odňatia slobody na päť až dvanásť rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu