Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Šokujúce VIDEO: Politik v rokovacej sále znásilnil opitú upratovačku!

Domingo Alcibia Zobraziť galériu (2)
Domingo Alcibia (Zdroj: urgente24.com)

LA PAZ - Bolívijské úrady vyšetrujú škandál miestneho poslanca, ktorého bezpečnostné kamery pristihli, ako v budove parlamentu obťažoval zjavne opitú upratovačku a zrejme ju sexuálne zneužil. Oznámila to v piatok Bolívijská generálna prokuratúra.

Podozrivý poslanec je od zverejnenia záznamu na úteku a hľadá ho polícia. Na videozázname, ktorý od štvrtka vysielajú miestne médiá, poslanec Domingo Alcibia vstupuje do rokovacej sály zákonodarného zboru a s ním aj upratovačka. Tá vrávorá a dvakrát spadne. Poslanec ženu zdvihol, posadil do kresla a podľa viditeľných pohybov ju sexuálne zneužil. Na konci videa si podozrivý naťahuje nohavice a zapína opasok.

Domingo Alcibia
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: http://peru21.e3.pe)

Na záberoch je tiež vidieť, že sa u ženy zastavilo ešte niekoľko ľudí. Ako ale upozornila Bolívijská televízia, nikto z nich nezavolal ani políciu, ani lekára. Bolívijský prezident Evo Morales označil správanie poslanca z južnej provincie Chuquisaca za "odsúdeniahodné" a požadoval, aby bol zákonodarca postavený pred súd. Prokuratúra pod tlakom médií potvrdila, že vzhľadom na závažnosť prípadu sa rozhodla nečakať na žalobu zo strany obete a sama iniciovala vyšetrovanie.

Videozáznam z rokovacej sály:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu