Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Za úder po zadku zaplatil životom: Vendula (25) ho bodla do brucha!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LOUNY – Neradno sa s ňou zahrávať! Súd v susedných Čechách dnes rozhodoval o osude Venduly Firstovej (25), ktorá minulý rok po roztržke bodla svojho 50-ročného partnera do brucha. A to len preto, že ju pri varení pleskol po zadku. Zranený muž po incidente odmietol ísť do nemocnice a pár dní na to zomrel. Vendula nakoniec vyviazla s podmienkou.

Krvavá dráma sa odohrala v marci minulého roka v Lounoch. Tehotná Vendula práve varila večeru, keď k nej o 25 rokov starší partner pribehol a pleskol ju po zadku. Dievčinu nevinný prejav lásky tak rozčúlil, že nôž, ktorý práve držala v ruke, vrazila partnerovi do brucha. Napriek tomu, že muž krvácal, odmietol lekársku starostlivosť a Vendula ho sama liečila doma.

Keď sa však jeho stav zhoršil a odviezli ho do nemocnice, bolo už neskoro. Dva dni po hospitalizácii zraneniam podľahol. Do poslednej chvíle sa snažil priateľku chrániť a tvrdil, že sa napichol na rebrík. Vendule tak sudca nakoniec udelil 3-ročný trest s 5-ročnou podmienkou.

Tragickému incidentu mali predchádzať dlhoročné nezhody. Vednula bola tehotná a jej 50-ročný partner nezamestnaný. Jeho smrť tak bola zrejme vyvrcholením neustálych hádok pre zlú finančnú situáciu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu