Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otrasné! Jozef ubil Alojza (†62) kladivom, mŕtve telo skrýval 6 dní v posteli!

Opitý Jozef si svoj čin zrejme ani neuvedomuje
Opitý Jozef si svoj čin zrejme ani neuvedomuje (Zdroj: greb noviny.sk)

NITRA – Opilecká hádka skončila tragédiou! Z morbídneho prípadu, akým sa zaoberajú nitrianski policajti, behá mráz po chrbte. V jednom z rodinných domov v Čajkovciach našli v nedeľu rozkladajúce sa telo Alojza (†62), ktoré tam takmer týždeň skrýval jeho kamarát Jozef (65). Ten ho po hádke ešte v pondelok na smrť ubil kladivom a mŕtve telo uložil do postele. Jozef skončil v policajnej cele a ak mu hrozný čin dokážu, hrozí mu až 10 rokov za mrežami. Informovala o tom Tv JOJ.

K surovej bitke, ktorej predchádzala opilecká hádka, malo dôjsť ešte v pondelok. Kamaráti sa do seba údajne pustili pre peniaze, ktoré Jozef pýtal od Alojza. Ten mu ich zrejme odmietol dať a Jozef naňho vytiahol kladivo, ktorým ho udieral dovtedy, kým neostal nehybne ležať na zemi. Mŕtve telo potom odvliekol do postele, kde ho zahádzal perinami a rôznymi vecami.

Mŕtvolu v rodinnom dome našla až suseda, ktorá k mužom prišla na návštevu a okamžite zalarmovala políciu. Tá na mieste zaistila krvavé kladivo a Alojza ako hlavného podozrivého odviedla do policajnej cely. „Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia, za ktorý hrozí 7 až 10 rokov," povedala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Muži zákona museli s vypočúvaním podozrivého chvíľu počkať, bol totiž opitý na mol a zrejme si ani neuvedomoval, že kamaráta usmrtil. „Bol to nenormálny človek,“ povedal Jozef na adresu mŕtveho Alojza. Aký bol motív jeho vyčíňania určí až ďalšie vyšetrovanie, v ktorom budú policajti pokračovať po jeho vytriezvení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu