Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Štíhle dievča (22) chcelo schudnúť: Užívalo kokaín a zabilo sa!

Samantha Burkeová
Samantha Burkeová (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Mladá Britka, ktorá brala drogy na kontrolu svojej váhy, sa obesila po tom, čo ju matka konfrontovala s jej návykom. Samantha Burkeová bola tak posadnutá svojou veľkosťou, že niekedy užívala amfetamíny miesto jedla. Situácia sa jej však vymkla z rúk a ona nevidela iné východisko ako samovraždu.

Samantha trpela zvýšenou sebakontrolou od 18 rokov a stále si pripadala príliš tučná. Jej najnovším cieľom bolo schudnúť zo 70 kíl na 57, čomu podriadila celý svoj život. Brala amfetamíny, kokaín a nevyhýbala sa ani preháňadlám. Kvôli tejto poruche navštevovala psychoterapie a v poslednom období pred smrťou trpela depresiami. Aj napriek tomu zdravotnícky pracovník po sedení s dievčaťom vyhodnotil, že riziko samovraždy je nulové.

Osudným sa dievčaťu stala hádka s matkou, ktorá Samanthe vyčítala jej drogové excesy, na čo dievčina zareagovala prudko. Matke vynadala, uviedla, že pokojne sa môže aj zabiť, zbalila si tašku a napriek prosbám odišla z domu v britskom Andoveri. Po upokojení emócii síce zatelefonovala a matke povedala, že ju ľúbi, ale aj tak sa odmietla vrátiť. Na druhý deň ráno ju našiel mŕtvu náhodný okoloidúci, ktorý venčil psa.

"Mám podozrenie, že sa hanbila a bola zmätená zo svojho impulzívneho správania. V stave hnevu sa rozhodla, že jej život nestojí za nič," zverejnil svoje domnienky o príčine samovraždy jeden z členov rodiny. Podľa koronera mala isté finančné problémy a trpela depresiami, ale nič z toho dostatočne nevysvetľuje dôvod jej skratového konania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu