Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dozorcovia si nakrúcali na VIDEO, ako sa dievča (†19) udusilo v cele!

Ashley Smithová Zobraziť galériu (2)
Ashley Smithová (Zdroj: Daily Mail)

ONTÁRIO - Ashley Smithová zomrela v roku 2007 v ústave pre ženy Kitchener’s Grand Valley v južnom Ontáriu po tom, čo si ju dozorcovia natáčali na video, pokým ona sa pomaly dusila vo svojej cele. Drastické zábery teraz prvýkrát premietli porote na súde.

Video z októbra 2007 podľa CBC News ukazuje, ako dozorcovia sledujú mladé dievča spoza dverí a diskutujú o tom, čo majú robiť. Už v minulosti sa totiž Ashley pokúsila zadusiť a do ústavu pre dospelých ju premiestnili zo zariadenia určených mladistvým v meste New Brunswick.

Dozorcovia uviedli, že sa iba snažila získať ich pozornosť a dostali inštrukcie, aby nezasahovali ani vtedy, ak prestane dýchať. To sa dievčaťu stalo napokon osudným. Na zázname vidno, ako leží na podlahe vklinená medzi oceľovú posteľ a stenu. Občas sa dvihne a na záberoch počuť jej smrteľné dychčanie. Na sebe má oblečenú ochrannú bundu, ktorá sa dáva pacientom trpiacim sebapoškodzovaním, aby im zabránila zraniť sa.

Dozorcovia si nakrúcali na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Desať minút trvalo, kým dozorcovia vošli do cely a uvoľnili jej z úst kus látky, ktorým sa zadusila. Až po tom, čo sa presvedčili, že sa naozaj nehýbe, sa ju pokúsili vzkriesiť, ale ich snaha už bola márna. Súd teraz vypočúva všetkých, ktorí mali v osudný deň službu a mohli byť zodpovední za jej smrť.

Video nie je vhodné pre maloletých a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu