Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

BMW pretekali na diaľnici v rýchlosti 225 km/h: 2 mŕtvi, 6 zranených!

Z BMW zostal len šrot.
Z BMW zostal len šrot. (Zdroj: Daily Mail)

WATFORD - Dvaja mŕtvi a šesť zranených. To je výsledok zbesilých pretekov dvoch čiernych BMW radu 5 a 7 na britskej diaľnici M1, pri ktorých podľa svedka vedúce auto za dažďa narazilo do stredovej zábrany a odtiaľ sa odrazilo do druhého vozidla. Po nehode v rýchlosti údajne až 225 km/h zostali na ceste už len rozmetané trosky z vrakov.

Pri tragédii prišli o života dvaja mladíci vo veku 22 a 24 rokov, išlo o vodiča a muža na zadnom sedadle. Ako uviedol okoloidúci Basit Nasir, po havárii vypukla medzi pasažiermi z jedného auta a štyrmi priateľmi obetí, ktorí prišli na miesto nešťastia na Mercedese, bitka. Stalo sa tak približne o pol tretej ráno pri Watforde v grófstve Hertfordshire.

"Všetci vyskočili von a začali sa navzájom mlátiť. Hovorili: "Čo ste to urobili? Zabili ste ich," uviedol Nasir, ktorý sa snažil boju zabrániť a z mobilu privolal políciu.

Podľa svedkových slov sa práve zaradil do pomalého pruhu, keď okolo neho prefičali autá v rýchlosti okolo 225 km/h. "Vyzeralo to, že majú preteky. Bol tam poriadny bordel. Všade sa povaľovali zničené kovové časti."

Hasiči sa pokúšali vyše hodinu uvoľniť obete z trosiek. Šesť ľudí, vrátane dvoch s vážnymi zraneniami, previezli do nemocnice. Muža vo veku 25 rokov zatkli pre podozrenie z usmrtenia pri nebezpečnej jazde. Informoval portál thesun.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu