Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nová konšpirácia o kontrolovanom odpálení dvojičiek: Zem sa triasla prisilno!

Zobraziť galériu (4)

PARÍŽ – Svet spoznal novú, o to zaujímavejšiu teóriu, ktorá vyvracia už veľakrát spochybnenú príčinu pádu dvojičiek v New Yorku! Informáciu o vedeckom článku vydanom v Journal of 9/11 Studies priniesol český portál ac24.cz.


Kým oficiálne úrady si stoja tvrdohlavo za tým, že za zosunutie troch budov z 11. septembra 2001 môže náraz lietadiel, ktoré uniesli 19 členovia militantnej skupiny Al-Káida, doktor geofyziky a geológie André Rousseau je presvedčený, že budovy šli k zemi po kontrolovanej demolácii.

Expert na meranie akustických vĺn a bývalý výskumník Francúzskeho národného centra vedeckých výskumov (CNRS) podrobil kritickému preskúmaniu seizmické vlny šíriace sa 11. septembra 2001 z New Yorku, ktoré boli zaznamenané v Palisades (vzdialené 34 km). Zdroj vĺn Rousseau spochybňuje. Ich rýchlosť, frekvencia a energetická mohutnosť vyvracajú oficiálne vysvetlenie, ktoré tvrdí, že zdrojom týchto záchvevov boli nárazy lietadiel do dvojičiek a následný kolaps troch budov – dvojičiek WTC1, WTC2 a v poobedňajších hodinách aj WTC7.

Podľa výskumníka je zvláštne, aby dve totožné udalosti – nárazy do identických veží na tom istom mieste – vytvorili seizmické vlnenie, ktorého zdroje majú odlišnú silu. Zároveň uvádza, že náraz lietadiel ani dopad trosiek na zem by nevyvinuli seizmické vlnenie s takou silou. „Aj keby nárazy lietadiel a dopady trosiek z dvojičiek na zem mohli vygenerovať seizmické vlny, ich energetická mohutnosť by nebola dostatočná, aby ju zaznamenali 34 kilometrov ďaleko a bola by v oboch týchto prípadoch podobná jedna druhej,“ vysvetľuje.

Francúzsky expert tvrdí, že takéto seizmické vlnenie mohli mať na svedomí len nezávisle odpálené explózie. Kontrolovanú demoláciu troch budov naznačujú aj vyjadrenia svedkov, pozorovania a načúvania, rovnako ako aj sledovanie videozáznamov zrútenia veží, ktoré potvrdzujú analýzu seizmických vĺn.


Seizmické vlnenie pri náraze lietadla do WTC1.
Zobraziť galériu (4)
Seizmické vlnenie pri náraze lietadla do WTC1.  (Zdroj: Journal of 9/11 Studies)
Seizmické vlnenie pri náraze lietadla do WTC2.
Zobraziť galériu (4)
Seizmické vlnenie pri náraze lietadla do WTC2.  (Zdroj: Journal of 9/11 Studies)

Seizmické vlnenie pri kolapse WTC2 výrazne nabralo na sile.
Zobraziť galériu (4)
Seizmické vlnenie pri kolapse WTC2 výrazne nabralo na sile.  (Zdroj: Journal of 9/11 Studies)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu