Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Komunisti naleteli Američanom: Kima vyhlásili za najsexi muža

Kim Čong-un
Kim Čong-un (Zdroj: SITA)

PEKING - Severokórejský vodca Kim Čong-un je najsexi mužom roku 2012. Oznámil to dnes čínsky denník People's Daily, zabudol však dodať, že išlo o satiru americkej webovej stránky The Onion (Cibuľa).

Noviny priniesli článok o titule pre Kim Čong-una v zahraničnej rubrike vo svojej čínskej i anglickej verzii a pridali k nemu 55 fotografií mladého severokórejského diktátora. "Vďaka svojej nápadne krásnej, okrúhlej tvári, mladíckemu šarmu a silnej, zavalitejšej postave je tento lámač sŕdc z Pchjongjangu splnením sna všetkých žien," s plnou vážnosťou citovali čínske noviny pôvodný text zo satirickej stránky.

A to nie je všetko. Kim je "obdarený aurou mocného vládcu, ktorá skrýva nezameniteľnú roztomilú a prítulnú stránku". Čínsky denník citoval aj pochvalné slová údajnej štylistky Marissy Blakeovej-Zweiberovej o Kimovi: "Má vzácnu schopnosť byť naraz úplne sympatický a úplný macho".

Kim Čong-un sa dostal k moci po smrti svojho otca Kim Čong-ila v decembri 2011. Čína je jedným z mála štátov, ktoré udržujú úzke vzťahy so Severnou Kóreou. Článok v anglickej verzii People's Daily: http://english.people.com.cn/90777/8035568.html

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu