Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Stal sa Kim Čong-un otcom? Manželka severokórejského vodcu je bez bruška!

Na základe výrazného schudnutia, ktoré je zreteľné z najnovších fotografií severokórejskej prvej dámy, nie je vylúčené, že priviedla na svet dieťa
Na základe výrazného schudnutia, ktoré je zreteľné z najnovších fotografií severokórejskej prvej dámy, nie je vylúčené, že priviedla na svet dieťa (Zdroj: SITA)

SOUL - Nové fotografie manželky severokórejského vodcu Kim Čong-una vyvolali v susednej Južnej Kórei špekulácie o potomstve. Severokórejská prvá dáma Ri Sol-džu sa totiž na novoročných oslavách v Pchjongjangu podľa dnešných informácií juhokórejských médií objavila bez tehotenského bruška.

V polovici decembra bolo manželku severokórejského vodcu na záberoch miestnej štátnej televízie vidieť v čiernych šatách ešte s výrazne zaobleným bruškom, píše agentúra DPA. Juhokórejské médiá vtedy špekulovali, že  Ri Sol-džu je vo vysokom štádiu tehotenstva.

Na základe výrazného schudnutia, ktoré je zreteľné z najnovších fotografií severokórejskej prvej dámy, nie je vylúčené, že priviedla na svet dieťa, citovala juhokórejská agentúra Jonhap jedného z nemenovaných juhokórejských vládnych predstaviteľov. Tehotenstvo Ri Sol-džu ani narodenie potomka však v KĽDR zatiaľ nikto oficiálne nepotvrdil.

Skutočnosť, že je Kim Čong-un ženatý, potvrdili severokórejské médiá iba vlani v lete. Odvtedy pravidelne informovali o každom jej verejnom vystúpení. Kim Čong-un, ktorý ešte nemá 30 rokov, bol do funkcie severokórejského vodcu zvolený po smrti svojho otca Kim Čong-ila v decembri 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu