Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Reportérku chceli znásilniť desiatky Egypťanov v priamom prenose!

(Zdroj: YouTube)

KÁHIRA - Reportérka televízie France 24 Sonia Dridiová bude mať na Námestie oslobodenia v Káhire mrazivé spomienky. Pri jednom z priamych vstupov ju dav rozzúrených mužov začal obchytkávať a ťahať preč. Našťastie ju zachránil jej kolega.

Reportáže z Námestia oslobodenia robí Francúzka už rok a pol a doteraz nemala žiadnu zlú skúsenosť. Toto miesto sa však stalo nočnou morou pre juhoafrickú reportérku Laru Loganovú, ktorú tam vo februári minulého roka zbili a sexuálne zneužili.

Sonia vysielala naživo reportáž, keď ju obkľúčila asi päťdesiatka Egypťanov. Začali ju obchytkávať a ťahať preč. Našťastie ju kolega Ashraf Khalil, korešpondent Time a France 24, pevne chytil a snažil sa ju ochrániť. "Bolo tam minimálne päťdesiat mužov okolo nás, ktorí nás napádali. Ashraf si ma pritisol k sebe a hovoril - Neboj sa. Len dýchaj, dýchaj. Všetko bude v poriadku," uviedla Sonia.

Neustále cítila ruky, ktoré z nej chceli strhnúť oblečenie. "V podstate som to bol ja, kto ju držal v silnom objatí. Obe ruky som mal okolo nej, boli sme tvárou v tvár," vypovedal Ashraf. "Bolo ťažké povedať, kto je útočník a kto sa nám snaží pomôcť," dodal. Podľa Sonii, ktorá našťastie vyviazla z útoku bez väčších zranení, sa takéto veci dejú v Káhire veľmi často. "Neustále vidím mužov, ako na uliciach obchytkávajú ženy," uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu