Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šok pre deti v kine: Namiesto rozprávky im pustili horor!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NOTTINGHAM - V jednom z kín v anglickom Nottinghame v sobotu dopoludnia pustili namiesto animovaného filmu Madagaskar 3 (2012) horor Paranormal Activity 4 (2012), čím vydesili niekoľko desiatok detí, ktoré do kina prišli so svojimi rodičmi.

"Som z toho znechutená. Keď ten film začal, tak som si hneď pomyslela, že niečo nie je v poriadku. Išlo to síce iba dve minúty, ale to stačí, aby to dieťa poznačilo na celý život. Film sa začal hrôzostrašnou scénou, ktorej sa naľaká aj dospelý človek, nieto malé deti," uviedla rozhorčená Natasha Lewis, matka osemročného Dylana.

Tá spolu so synom a ďalšími približne 25 rodinami krátko po začiatku hororu kinosálu opustila. "Odvšadiaľ bolo počuť detský plač a krik. Všetci boli rozrušení. V živote som videla niekoľko hororov a tie zo série Paranormal Activity sú najdesivejšie od čias Exorcistu. Dylan už nechce do kina ani len vkročiť," dodala Lewis.

Hovorca kina sa za incident ospravedlnil s tým, že došlo k technickej chybe. Všetkým dotknutým rodinám vrátili vstupné a ponúkli im voľné vstupenky. Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu