Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Lekári sa sekli: Žene (†88) do žíl vstrekli polievku, o 12 hodín zomrela!

Ilde do tela zaviedli polievku
Ilde do tela zaviedli polievku (Zdroj: brimtime.com)

RIO DE JANEIRO - V Brazílii koncom septembra zomrela žena po tom, ako jej lekári do tela zaviedli polievku. Ako došlo k tomuto fatálnemu omylu, zatiaľ nie je jasné. Rodina zosnulej pacientky sa teraz z nemocnicou súdi.

Ildu Vitor Macielovú pred pár týždňami previezli do nemocnice v Riu de Janeiro s mozgovou porážkou. Jeden z ošetrovateľov jej mal vnútrožilne zaviesť tekutú výživu, namiesto toho jej ale do tela vstrekol polievku. Žena zomrela o dvanásť hodín neskôr.

"Bola som celý čas pri nej. Keď mame zaviedli do tela trubicu, urobilo sa jej zle a začala sa divne triasť. Tak som rýchlo zavolala sestričku, ale bolo už neskoro. Všetko to do nej vytieklo," povedala dcéra Ana Ruth Maciel dos Santos.

Rodina nebohej Ildy podala na nemocnicu Santa Casa de Barra Mansa žalobu, pretože si myslí, že je zodpovedná za jej smrť. Ošetrujúci lekári pripustili, že "došlo k omylu, ale neveria, že Macielovú zabila práve polievka". V predbežnej správe sa uvádza, že pacientka zomrela na pľúcnu embóliu, čo teóriu Vitoriných príbuzných len podporuje. Definitívny verdikt v prípade by mal padnúť do tridsiatich dní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu