Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gynekológ poslal tehotnú domov: O chvíľu porodila, dieťa zomrelo!

Alison s manželom a dcérou ukazujú odtlačky nôh a rúk nedonesenej dcérky
Alison s manželom a dcérou ukazujú odtlačky nôh a rúk nedonesenej dcérky (Zdroj: cascade)

SOUTHEND-ON-SEA - Tridsaťtriročná žena z anglického grófstva Essex prišla do nemocnice s obrovskými bolesťami brucha. Lekári ju vyšetrili a poslali domov s tým, že je v poriadku. O hodinu neskôr porodila dievčatko, ktoré bohužiaľ zomrelo.

Alison Davisová čakala svoje druhé dieťa. Nedávno však začala krvácať a dostavili sa veľké bolesti. Zašla preto za svojím gynekológom, ktorý ale povedal, že sa nič nedeje a odporučil jej odpočinok.

Ani nie hodinu na to mladá žena porodila v dome svojich rodičov. Stalo sa tak v 22. týždni tehotenstva, uviedol portál tn.cz. "Keď prišli záchranári, vyhlásilo moju dcérku za mŕtvu a opakovali, ako je im to ľúto," povedala zdrvená Alison.

Dievčatko menom Bethany napriek tomu previezli do nemocnice, kde pôrodná sestra zistila, že jej ešte bije srdce a hýbe prstami. Lekári už ju ale nedokázali zachrániť.

"Nikdy si neodpustím, že som ich (lekárov) poslúchla a odišla som z pôrodnice. Keď tehotná žena krváca, nie je to v poriadku. Mali by si ma v nemocnici nechať aspoň 24 hodín na pozorovanie. O druhé dieťa sme sa snažili päť rokov a teraz je navždy preč," dodala nešťastná Davisová. Prípad tragického pochybenia lekárov momentálne prešetruje úrad koronera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu