Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia prvý deň študijného pobytu v Británii: Priletel, opil sa a telo našli na smetisku!

Garrett bol podľa slov príbuzných veľmi šťastný a pracovitý mladík
Garrett bol podľa slov príbuzných veľmi šťastný a pracovitý mladík (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Kanaďan Garrett Elsey (22) prišiel o život naozaj hrozným spôsobom. Hneď prvý deň na študijnom pobyte v Británii sa vybral príchod osláviť s kamarátmi. Po nočnom popíjaní si ľahol do kontajnera, kde zaspal. Jeho telo si nikto nevšimol a smetiarske auto ho rozdrvilo zaživa!

Garrett Elsey sa do Británie vybral za vzdelaním, chcel si dorobiť titul v oblasti medzinárodnej bezpečnosti. Na vlastnú bezpečnosť však pozabudol v osudnú noc, keď si potúžený alkoholom ľahol do kontajnera a zaspal v ňom. Jeho rozdrvené telo bolo objavené až na skládke, kde ho vyložilo smetiarske auto.

Polícia sa teraz snaží zistiť, ako sa Garrett do kontajnera dostal. Najpravdepodobnejšou verziou je, že hneď v prvý deň v Británii oslavoval svoj príchod s kamarátmi na večierku, kde nechýbal alkohol. Podnapití mladíci sa po žúre vybrali domov, pričom Garrett sa od nich oddelil. Domov už nedošiel a opitý si zrejme ustlal v kontajneri, čo sa mu stalo osudným.

Smetiari si jeho telo nevšimli a spolu s odpadkami ho vysypali do auta, ktoré Garretta rozdrvilo. Polícia ešte presnú príčinu smrti nepozná, no je pravdepodobné, že mladík bol v čase vysypávania odpadkov ešte nažive.

Rodičia sú smrťou úspešného syna zdrvení, jeho strýko naňho nikdy nedal dopustiť. „Bol vždy šťastný a veľmi pracovitý, vždy sa snažil najviac ako mohol. Nebál sa žiadnej výzvy a čoho sa chytil, to mu šlo,“ povedal zronený príbuzný.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu