Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študent (†18) stiahol fľašu rumu za 15 minút, na druhý deň zomrel!

Timothy Jarvis
Timothy Jarvis (Zdroj: essexcountystandard.co.uk)

COLCHESTER - Anglický študent uzavrel so svojimi spolužiakmi nepochopiteľnú stávku o to, že vypije fľašu rumu za pol hodiny. Podarilo sa mu to za polovicu času. V značnom stave opitosti však zakopol a spadol zo schodov. Lekári ho navyše neošetrili včas a tínedžer zomrel.

Timothy Jarvis doplatil na to, že sa rád vystatoval. Priateľom v osudný deň povedal, že dokáže vypiť celú fľašu rumu za tridsať minút, pričom ju nakoniec stiahol len za štvrť hodiny. Keď jeho spolužiak Dimitris Vachaviolos videl, aký je opitý, vzal mu kľúče od auta pre prípad, že by chcel šoférovať.

"Zobral som mu kľúče, ale on ich chcel naspäť a začal ma naháňať po chodbe internátu. Bežal som do svojej izby, keď som zrazu začul, ako padá zo schodov. Ležal tam dole a nehýbal sa,"opísal dramatické momenty Dimitris.

Mladík kamaráta okamžite zaviezol do nemocnice, kde ho ale hodinu a pol nechali čakať na invalidnom kresle na vyšetrenie. Následný röntgen hlavy odhalil zlomeninu lebky a masívne krvácanie do mozgu. Nadaný študent matematiky zomrel na druhý deň. Polícia prípad uzavrela ako nešťastnú náhodu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu