Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nahá vodička v protismere: Šialenú jazdu neprežila ona (†31) ani jej dcérka (†7)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BAYERN - K hroznej a hlavne nevysvetliteľnej havárii došlo v utorok ráno na nemeckej diaľnici po tom, ako nahá vodička (†31) s dvoma deťmi v aute vletela do protismeru a čelne sa zrazila s protiidúcim vozidlom. Pri ničivej nehode zahynula nielen ona, ale aj jej dcérka (†7) a druhý vodič (†25). Tesne predtým, ako došlo ku tragédii, bláznivá matka pobehovala nahá po čerpacej stanici! Píše o tom nemecký denník Bild.

V utorok skoro ráno sa žena s dvoma deťmi v Renaulte Twingo zastavila na čerpacej stanici v meste Coburg. Oči zákazníkov, ale aj zamestnancov na nej ostali visieť hneď po tom, ako vystúpila z auta. V chladnom počasí tam totiž stála úplne nahá. Žena, akoby nič, natankovala plnú nádrž a z pultu si zobrala šesť fliaš minerálky.

Matka v Evinom rúchu sa rozhodla odísť bez zaplatenia, no pokladníčka sa jej v tom snažila zabrániť. Keď sa jej to však nepodarilo, zavolala políciu. Šialená žena nastúpila do auta a skôr ako naštartovala stihla vykríknuť „Som od Boha!“ Následne sa vyrútila na diaľnicu, kde sa po 45 minútach v protismere zrazila so Škodou Octavia. Čelný náraz bol tak silný, že obe autá doslova roztrhal.

Mladý vodič Octavie bol mŕtvy na mieste, jeho spolujazdec sa ťažko zranil.  Z červeného Renaultu ostal takisto len vrak, šialená žena a jej staršia dcérka v zdemolovanom aute zahynuli. Mladšie dievčatko je vážne zranené a v nemocnici bojuje o život.

Prečo došlo k tragickej havárii? Prečo bola vodička nahá? A prečo kradla? To všetko sú otázky, ktoré sú obrovskou záhadou a jasnú odpoveď na ne pozná zrejme len samotná žena. Tá si ju však vzala so sebou do hrobu. Polícia preto pracuje s niekoľkými verziami, medzi ktorými je aj pokus o samovraždu. „Žena bola zrejme v mimoriadne zlom psychickom rozpoložení,“ povedal policajný hovorca.

Známi o žene hovoria ako o milej matke, ktorá milovala svoje deti a nevedia o žiadnom probléme, ktorý by ju mohol priviesť k tak šialenému správaniu. V osudný deň však jedna zo susediek videla, ako matka s deťmi opúšťa dom úplne nahá. Jedna z dcérok vraj vtedy poznamenala: „Mami, je zima!“ Ona jej však na to odvrkla: „To nie je zima, to je príroda.“ Či žena trpela nejakou psychickou poruchou, alebo šlo o náhly skrat, určí až ďalšie vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu