Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otrasná smrť Hany (†23): Nútená súlož pred deťmi a ubitie tĺčikom na mäso!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OSTRAVA - Hrozný prípad vraždy v súčasnosti rieši Krajský súd v Ostrave. Štyridsaťjedenročný muž z Vítkova je obvinený z toho, že ubil svoju družku na smrť tĺčikom na mäso. Žene spôsobil ťažké a veľmi bolestivé zranenia, ktorým neskôr v nemocnici podľahla.

Hana poznala svojho priateľa od svojich dvanástich rokov. Posledné mesiace žili na ubytovni, kde ju násilnícky druh dlhodobo týral. Ten si na ženu trúfol najmä keď bol opitý. Vtedy ju zväčša mlátil päsťami do tváre. K fyzickému násiliu nabádal dokonca aj deti, ktoré museli svoju matku kopať do tela, keď ležala na podlahe. Navyše ich nútil, aby sa pozerali na to, ako s partnerkou súloží.

Mladá Češka musela niekoľkokrát vyhľadať lekársku pomoc. Noc na 4. februára sa jej stala osudnou. Ladislav K. ju opäť napadol, pričom v jednej chvíli schytil tĺčik na mäso a udrel ju ním do hlavy. "Útok bol veľmi surový. Na tele obeti sa nachádzalo množstvo stôp po kopoch a úderoch rôznymi predmetmi," uviedla žalobkyňa Brigita Bilíková.

Ladislav bol natoľko krutý, že zavolal záchranku až na druhý deň. Operátorka v telefóne zreteľne počula, ako zranená žena v pozadí vzdychá od bolesti. Potom sa ozval obvinený: "Nie, že povieš, že som ťa zbil!". Násilník neskôr zdravotníkom povedal, že jeho družka spadla zo schodov.

Hana Š. zomrela v krutých bolestiach v ostravskej nemocnici aj napriek veľkej snahe lekárov. Tyran jej natrhol obličku aj pečeň a následkom silného kopu jej praskol dvanástnik a tenké črevo.

Ladislavovi K. za vraždu, týranie blízkej osoby a ohrozenia mravnej výchovy detí hrozí dvadsať rokov väzenia, resp. výnimočný trest. Deti vo veku 2, 4 a 5 rokov skončili v detskom domove.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu