Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialený útok tyrana na matku: Pripravil si vedro na krv, aby nezašpinil zem!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NOVÝ JIČÍN - Nadávky, bitka a vyhrážky smrťou! To všetko celých šesť rokov znášala žena (61) z českého Nového Jičína, ktorej strpčoval život vlastný syn (24). Políciu sa odhodlala zavolať až po nedávnom surovom útoku, pri ktorom jej agresívny mladík priložil nôž ku krku a žiadal od nej peniaze. Na zem si pritom pripravil vedro na krv, vraj aby nezašpinil podlahu.

Z prípadu brutálneho týrania a ponižovania matky v Novom Jičíne, až mrazí. Žena mala na každodennom poriadku vyhrážky, nočné budenie, krádeže vecí, bitky a neustále vyhrážky smrťou, a to všetko od vlastného syna. Až po dlhých šiestich rokoch sa odhodlala agresorovi postaviť a podala naňho trestné oznámenie. Poslednou kvapkou bol surový útok, ku ktorému došlo pred pár dňami.

Násilnícky syn vtedy na bezbrannú matku vybehol s nožom v ruke a vyhrážal sa jej, že ak mu nedá peniaze, podreže ju. Chladnokrvný násilník si dokonca pripravil vedro, údajne preto, aby krv nezašpinila podlahu. To už žena nevydržala, a keď mladík dostal peniaze a odišiel z domu, tesne pred zrútením utiekla na stanicu mestskej polície. „To už sa jednoducho nedalo zniesť. A tak matka utiekla z domu a požiadala o pomoc,“ povedal policajný hovorca Petr Gřes.

Gřes dodal, že žena bola na výchovu nepodareného syna sama a problémy s ním mala už od detstva. Stále však verila, že sa polepší, a mladíka zásobovala peniazmi, ktoré míňal na drogy. „Platila zaňho dlhy, dávala mu peniaze, vykupovala zo záložní svoje veci, ktoré jej tam syn odnášal,“ prezradil Gřes. Svoje obavy a trápenie si nechávala dlhé roky pre seba, až to nevydržala a políciu požiadala o pomoc.

Polícia už agresívneho mladíka obvinila a podala návrh na jeho vzatie do väzby, ktorému súd vyhovel. Muži zákona však upozorňujú na to, že prípady domáceho násilia, netreba brať na ľahkú váhu. Rodičia vraj vždy veria, že sa ich deti polepšia, nie vždy to však skončí šťastne. Preto by sa nemali báť prihlásiť na polícii, ktorá má v tejto problematike skúsenosti a dokáže obetiam násilia pomôcť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu