Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Streľba v centre Viedne: Slovák (37) za záhadných okolností skončil v nemocnici!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Martin Jöchl/krone.at)

VIEDEŇ - V centre Viedne podľa tamojších médií vyčíňa neznámy strelec, ktorého obeťou sa v pondelok popoludní stal slovenský občan (37). Záhadný "sniper", ktorý po sebe nezanechal žiadnu stopu, trafil muža zo Slovenska priamo do krku!

Slovák v pondelok popoludní prechádzal ulicou v rakúskom Simmeringu, keď zrazu zacítil silnú bolesť na krku. Keď si uvedomil, že ho zrejme niekto postrelil, požiadal o pomoc okoloidúceho tínedžera a ten mu okamžite zavolal sanitku. Záchranári obeť neznámeho strelca previezli do nemocnice. Ošetrujúci lekári následne zistili, že zranenia na krku sú len povrchové a život neohrozujúce.

Prípad streľby na ulici je však podľa polície veľmi záhadný. Na mieste činu sa im totiž nepodarilo zadržať nikoho podozrivého a v okolí nenašli ani náboj, ktorý mal Slováka zraniť. Pokrok vo vyšetrovaní nepriniesla ani výpoveď postreleného. Muž kvôli jazykovej bariére nedokázal dramatickú scénu presne opísať.

Či išlo o "snipera", ktorý sa mohol skrývať v niektorom z okolitých domov, polícia zatiaľ nepotvrdila. Zraneného Slováka majú z nemonice prepustiť v utorok, kedy bude vypočúvanie pokračovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu