Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Policajti našli v pivnici chlapca v kope výkalov, vystieral k nim ruky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

SEGEBERG - Celým Nemeckom v týchto dňoch otriasa prípad trojročného chlapca, ktorého rodičia držali zavretého v pivnici. Keď tam vtrhla polícia, našla ho stáť nahého a uprostred kopy vlastných výkalov. Úrady o jeho existenci vôbec nevedeli.

Za vyslobodenie chlapca môže náhoda. Do domu, v ktorej žila jeho rodina, prišiel remeselník, ktorý začul slabý krik. Zavolal preto políciu. Tá bola šokovaná, keď vylomila dvere na pivnici a našla v nej plakať malé dieťa bez šiat, ktoré k dôstojníkom naťahovalo ruky.

Úrady teraz zisťujú, ako je možné, že sociálni pracovníci o ňom nevedeli. Do rodiny totiž dochádzali pravidelne niekoľko rokov. Šesť detí im okamžite odobrali a umiestnili do náhradných rodín. Prečo matka s otcom zatvárali syna do tmavej miestnosti, zatiaľ nie je jasné. Po fyzickej stránke je našťastie úplne zdravý. Je však otázkou, ako sa toto utrpenie podpíše na jeho psychike.

"Ešte nevieme, či bol chlapec v pivnici zatvorený hodiny alebo celé dni aj noci," uviedla policajná hovorkyňa. Vyšetrovatelia vylúčili, že by zlyhali úrady. Nemali údajne dôvod podozrievať rodičov z týrania svojich detí. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu