Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hanba pred celou dedinou: Nepozorná vodička zaparkovala v potoku!

Dedinčania mali o zábavu postarané Zobraziť galériu (3)
Dedinčania mali o zábavu postarané (Zdroj: HZS Zlínskeho kraja)

BYSTRICA POD HOSTÝNEM - Zaradená spiatočka sa stalo osudnou pre nepozornú vodičku, ktorá s autom po nešikovnom manévri skončila v potoku. Aby toho nebolo málo, na jej zahanbujúci zážitok, sa ako na atrakciu, prišla pozrieť takmer celá dedina!

Trapas, ktorý zažila vodička v českej Rusave sa s ňou bude vliecť už zrejme celý život. Žena krátko pred poludním zaparkovala auto na krajnici, avšak keď vystúpila, všimla si, že nechala otvorené jedno z okien. Do auta sa preto vrátila, potočila kľúčikom a chcela okno zavrieť.

Kľúčom však pootočila trochu viac, ako mala a omylom naštartovala. Žena mala nanešťastie zaradenú spiatočku a auto sa pohlo dozadu. Šokovanej vodičke sa nepodarilo zastaviť a jej Fábia skončila až v 3-metrovej rokline a sčasti aj v potoku. V tom sa k miestu rozbehli takmer všetci obyvatelia dediny, ktorí si trapas vodičky nechceli nechať ujsť.

 

Hanba pred celou dedinou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HZS Zlínskeho kraja)

 

„Hasiči zaistili vozidlo proti vzniku požiaru a úniku prevádzkových kvapalín a odpojili akumulátorovú batériu, ktorá sa spolu s prednou motorovou časťou nachádzala pod vodou. S vytiahnutím auta pomáhal žeriav z Otrokovic,“ povedal hovorca krajských hasičov Libor Netopil.

Zbytočná nehoda sa našťastie zaobišla bez zranení, no na hanbu, ktorú nepozorná vodička zažila, tak skoro nezabudne. 

 

Hanba pred celou dedinou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: HZS Zlínskeho kraja)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu