Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásku (17) zmlátil otec ako žito: Priviedla si domov černocha!

Jane a Alfonce sú aj napriek incidentu stále spolu.
Jane a Alfonce sú aj napriek incidentu stále spolu. (Zdroj: facebook/daily mail)

LONDÝN - Keď si Britka Jane Championová (17) priviedla domov priateľa čiernej pleti, čašníka Alfoncea Ncubeho, jej rodičia začali šalieť. Otec svoju dcéru zbil a mladíka vyhodil z domu. To však rodičom nestačilo a v útokoch pokračovali aj neskôr, čo im vynieslo zatknutie a súd.

"Povedal jej, že zničila rodinu a priviedla na ňu hanbu. A tlačil ju späť do dverí," opísal spor kamarát Jane pre denník The Sun. Potom prišla spŕška nadávok plných rasizmu a otvorené násilie. Dievčina preto radšej utiekla k babičke a vrátila sa až po upokojení situácie.

Keď však otec zistil, že sa s Alfonceom stýka aj naďalej, brutálne ju zmlátil. Sekundovala mu pri tom aj matka. Spoločne sa vydali do reštaurácie, kde nápadník ich dcéry pracoval. Všetko nakoniec musela riešiť polícia a rodičia skončili na súde.

Milenci teraz žijú spolu v anglickom Swansea. "Alfie a ja sa veľmi milujeme," prezradila Jane "Videla som svojich rodičov niekoľkokrát od doby, čo boli zatknutí. Je im vraj veľmi ľúto, čo urobili. Ale netuším, prečo to urobili!"

Právny zástupca rodičov, ktorí majú ešte jednu, dvanásťročnú dcéru, uviedol: "Je to hrozné pre všetkých zúčastnených. Teraz chceme len, aby to bolo všetko za nami. A snažíme sa dostať rodinu späť dohromady. Pracujeme na tom, aby Jane opäť začala hovoriť so svojimi rodičmi." To ale bude komplikovanejšie s ohľadom na to, že Championa odsúdili na rok väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu