Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Manželka mu zomrela pred očami, vietor ju zmietol z útesu!

Útes Beachy Head v južnom Anglicku
Útes Beachy Head v južnom Anglicku (Zdroj: wikipedia.org)

EASTBOURNE - Mala to byť romantická prechádzka v prostredí nedotknutej prírody. A aj bola, až do chvíle, kedy spoločný život britských manželov nepreťala tragická udalosť. V istej chvíli sa totiž zdvihol silný vietor a Laraine Goodwinú (†49) zmietol dolu z útesu.

Žena si spolu s manželom minulý víkend vyšla na výlet, aby sa pokochali majestátnymi kriedovými útesmi Beachy Head na juhu Anglicka. Zaparkovali pri neďalekom motoreste a so psom sa vydali na prechádzku.

Laraine však neodhadla bezpečnú vzdialenosť a zašla príliš blízko k okraju skaly. Vtom zavial prudký vietor, v dôsledku čoho Angličanka stratila rovnováhu a zrútila sa z útesu. Záchranári ju našli na úpätí, bola na mieste mŕtva. Manžel obete hroznej tragédie skončil v starostlivosti psychológov.

"Zo smrti Laraine Goodwinovej nikoho nepodozrievame a ani neplánujeme v tejto veci nikoho zatknúť. Bola to nešťastná náhoda," uviedol policajný hovorca grófstva Essex.

Miestni obyvatelia dobre vedia, ako veľmi sú Beachy Head nebezpečné. Často upozorňujú turistov, ktorí v snahe urobiť pôsobivé fotografie idú až k samému okraju a riskujú tak vlastný život. Okraj útesu navyše nie je ohraničený žiadnym zábradlím, pretože by vraj kazil výhľad.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu