Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lietadlo sa vrátilo do New Yorky: Na WC našli podozrivé drôty

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEW YORK - Lietadlo amerických aerolínií Delta Air Lines smerujúce do španielskeho Madridu sa vo štvrtok večer vrátilo do New Yorku, pretože na toaletách sa našli podozrivé drôty. Žiadne výbušniny však následná kontrola neobjavila. Informovali o tom dnes zdroje oboznámené so záležitosťou.

Let 126 spoločnosti Delta - Boeing 767-300 - s 206 pasažiermi na palube bezpečne pristál na letisku Johna F. Kennedyho krátko pred 21.30 h miestneho času (dnes pred 04.30 h SELČ), približne 90 minút po štarte. Následne evakuovali cestujúcich.

Podľa tlačovej agentúry Associated Press (AP) polícia vypočula pasažiera a pasažierku a prepustila ich. Delta označila situáciu ako "znepokojujúcu z bezpečnostného hľadiska", ale vyjadrenie nespresnila. Aerolínie dodali vo vyhlásení, že lietadlo sa vrátilo do New Yorku.

Pasažieri údajne našli podozrivé predmety, ktoré do lietadla nepatrili, počas letu na toalete. Keď sa boeing vrátil do New Yorku, lietadlo prehľadali odborníci, ale nenašli žiadne výbušniny. Informoval o tom ďalší zdroj z prostredia vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu