Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

"Slepý" český zmenárnik: Žene dal 24-tisíc za erotickú 1000 eurovku!

Žartík použitý v praxi spôsobil problémy tvorcovi aj zmenárnikovi.
Žartík použitý v praxi spôsobil problémy tvorcovi aj zmenárnikovi. (Zdroj: Polícia ČR)

RUMBURK - Zmenárnik z českého Rumburku by mal urýchlene zájsť k očnému a dať si u neho vyšetriť zrak. Len ťažko si totiž vysvetliť, že sa nechal dopáliť falošnou tisíceurovou bankovkou, ktorá nielenže neexistuje, ale ešte na nej boli vytlačené aj erotické scénky.

Za celým "žartom" stojí priateľ ženy, ktorá bankovku úspešne zmenila na 24-tisíc českých korún. Jednoducho ju poslal von do mesta s úlohou získať za údajnú eurobankovku domácu menu. Ani žene podľa jej výpovede na polícii nebolo divné, že na bankovke sú zobrazené nahé ženy v zmyselných pózach. Informoval portál tn.cz.

"Zmenárnik, ktorý tisíceurovú bankovku vzal, zrejme nevie, že takáto bankovka ani neexistuje. Neuveriteľné je, že ho nezarazili ani erotické motívy na bankovke," začudoval sa tiež hovorca děčínskej polície Vojtěch Hanka.

Zmenárnik na svoj omyl neskôr prišiel a chcel peniaze späť, ale dvojica už tretinu sumy minula. Zvyšok peňazí policajti zaistili. Muž, ktorý celú akciu inicioval, čelí obvineniu z podvodu a hrozbe až dvojročného väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu