Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sex v trojici: Žena (21) a otec jej priateľa zviedli 13-ročnú!

Treenová a Caudill
Treenová a Caudill (Zdroj: polícia)

OHIO - Zvrhlej žene (21) z amerického Bellefontaine v štáte Ohio nestačili sexuálne hry s otcom svojho priateľa, ale prišla na odpornú myšlienku, že do trojky naláka aj 13-ročné dievčatko. Polícia ju spolu s milencom zatkla a obvinila.

Ceaira Treenová začala sexovať s otcom svojho priateľa Jamesom Caudillom po tom, čo sa k nim prisťahovala do domu. Páriku však zjavne vzájomné ukájanie nestačilo, a tak sa v ich hlavách zrodil nápad zasvätiť do praktík aj 13-ročnú dcéru rodinnej priateľky.

Na sexuálne zneužitie prišla matka dievčaťa, ktoré nebolo menované, po tom, čo sa uzavrelo a trpelo depresiami. Nakoniec sa vydesená školáčka priznala a matka zavolala políciu. "Príliš sa bála mi to povedať, pretože bola vystrašená, že urobila niečo zlé, ale to nie je pravda," uviedla zronená matka.

Dievčaťu sa momentálne dostáva psychologickej pomoci, ktorá mu má pomôcť prekonať spôsobenú traumu. "Je mi to naozaj ľúto, že sa to muselo stať mojej dcére a to práve od ľudí, o ktorých som si myslela, že im môžem veriť," dodala matka.

Treenovú a Caudilla obvinili z ťažkého zločinu nezákonného sexuálneho správania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu