Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa športovkyňa je vraj muž, mala znásilniť svoju frajerku!

Pinki Pramaniková miestami naozaj pripomína muža
Pinki Pramaniková miestami naozaj pripomína muža (Zdroj: english.samaylive.com)

NAÍ DILLÍ - Indickú atlétku Pinki Pramanikovú obvinila tamojšia polícia zo znásilnenia svojej partnerky. Podozrenie zo spáchania sexuálneho trestného činu len podporilo špekulácie o tom, že 26-ročná športovkyňa je v skutočnosti mužom.

"Pramanikovú sme zatkli vo štvrtok ráno po tom, čo žena oznámila znásilnenie. Povedala, že športovec je muž a býval s ňou v spoločnej domácnosti niekoľko mesiacov. Sľúbil, že si ju vezme, ale neskôr svoje slová poprel," citoval výpoveď obete dôstojník policajnej stanice v Baguihati.

Atlétka sa odmietla podrobiť odborným vyšetreniam v zdravotníckom zariadení. "Absolvovala som v priebehu kariéry množstvo testov. Prečo by som mala súhlasiť s ďalším smiešnym vyšetrením," vyhlásila športovkyňa, ktorá ukončila svoju kariéru v roku 2007.

Pramaniková sa špecializovala na behy na na 400 a 800 metrov a bola členkou zlatej indickej štafety na 4x400 metrov na Ázijských hrách v roku 2006. Na svetovom šampionáte štartovala len raz, v Grécku 2006 skončila v behu na 800 metrov siedma. Informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu