Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexuálne stretnutie v sprchách: Plavčík zneužil otca, o 30 rokov neskôr aj syna!

Robert Major
Robert Major (Zdroj: nodeju.com)

AYLESBURY - Pred súdom v anglickom meste Aylesbury sa ocitol šesťdesiattriročný Robert Major za to, že mal zneužiť malého chlapca. Neskôr vyšlo najavo, že to isté urobil pred tridsiatimi rokmi jeho otcovi!

Dnes už dvadsaťsedemročný muž sa svojmu otcovi priznal s desivým tajomstvom po jedenástich rokoch. Povedal, že Major mu ešte ako pubertiakovi ponúkal cigarety a alkohol a nechal ho u seba pozerať porno. Za to chcel od chlapca rôzne sexuálne služby.

Otec si potom spomenul na podobnú príhodu zo svojho detstva. Ešte koncom 70. rokov minulého storočia chodieval na miestnu plaváreň, kde v tom čase pracoval ako plavčík aj obvinený. Chlapcovi opakovane ponúkal plávanie zadarmo výmenou za sexuálne stretnutie v sprchách a šatniach. To sa nakoniec uskutočnilo celkovo osemkrát. Rovnako ako neskôr jeho syn, aj on dostával od Majora cigarety.

Na tieto informácie reagovala prokurátorka Mary Loramová prekvapivými slovami: "Ktorý tínedžer by povedal nie cigaretám, alkoholu a pornu?!"

Proti pedofilovi svedčí aj tretia obeť, ktorú mal dvakrát napadnúť na prelome 70. a 80. rokov. Major všetky obvinenia na súde odmietol, uviedol Blesk.cz. Proces pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu