Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Hrôzostrašné zranenie: Eskalátor odtrhol Michaelovi (24) palec!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NOTTINGHAM - Keď na jar dvadsaťštyriročný Michael navštívil obchodné centrum, netušil, že ho odtiaľ bude odvážať sanitka. V pohyblivých schodoch sa mu totiž zasekla noha, čoho dôsledkom bolo, že prišiel o prst.

Incident sa stal pred dvoma mesiacmi v nottinghamskom nákupnom centre West End Arcade. Mladíkovi sa nechcelo ísť pešo na druhé poschodie, tak využil eskalátor. Keď už bol navrchu, noha mu uviazla v úzkom otvore medzi posledným schodom a platformou. Takto zakliesnený tam ostal 25 minút.

"Odfiklo mi to palec a z nohy trčala len kosť. Všade bola krv a mäso. Tá bolesť bola neznesiteľná, vyslobodili ma až po takmer polhodine," povedal Michael v rozhovore pre BBC.

Lekári mu v nemocnici dali na výber. Buď si chýbajúci prst nechá prišiť späť, ale aj s rizikom, že môže neskôr odumrieť a spôsobiť gangrénu, alebo bude žiť bez neho. Michael sa rozhodol pre druhú možnosť.

Rekonvalescencia mala trvať približne polroka, on to ale zvládol oveľa skôr a na nohy sa postavil už pár týždňov po nehode. Síce ešte nechodí tak ako predtým, ale každým dňom sa to zlepšuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu